2006

 

 

 

16.12.2006

Kirpun kanssa perinteisellä metsäreissulla ja neiti päättikin "pölläyttää" jänistä ekan kerran. Ajo kesti 10 minuuttia... kyllä "äippää" jännitti!!!

***

10.12.2006 Juva DRAJ 2. viikon koe

Reetu ajoi AVO1 joten nyt voimme tituleerata häntä ;

FIN & RUS MVA RKFW-06 Härkilas Nick II

Loistava päivä muutenkin, Reetun pentu Fairhill Da Capo Juniori Voittaja -06. Onnittelut!

Ajokoe pöytäkirjasta;

Tulos: AVO 1, (87,04), ajoaika 120min
Lämpötila: +5 paljas maa ja tuuleton
Kokeen tapahtumat: Haku sopivan laaja ja yhteyttä pitävää. 1-erässä ei ylösottoa, 2-erässä ylösotto nopea jälkien löydyttyä muutamalla herättely haukahduksella. Ajo alussa sujuvaa, lopussa katkonaista. Haukku ei kovin kuuluva, yksiääninen, keskikorkea ja kertova. Ajo rauhallista. Tottelevainen koira. MI-normaali. Koirasta FIN MVA. Suhtautumista hirvieläimelle ei todettu.
Ominaisuuspisteet yhteensä 28,00. Haku 4.00, ylösottokyky 5,0, ajovarmuus 4,00, Haukku 3,50, Haukun luonne ja vaihtelevaisuus 4,00, Tottelevaisuus ja yhteistyö 3,50 ja kokonaisvaikutelma 4,00.

Tuomarina Ilpo Purhonen

***

13.11.2006

Reetulta tämän talven ensimmäinen kettu !!!!!

***

7.10. St.Petersburg 

Dogiwogin Dragonfly; CAC and Best Of Breed !!!!

Ronja Pietarin koiranäyttelyssä Ancer's koirien kanssa. Päivä oli raskas, mutta antoisa!

Dogiwogin Dragonfly SERTI, ROP

Ancer's Brown Pepper 2 x SERTI, ROP

Ancer's Dynamite Charm SERTI, ROP, RYP1, BIS2 RUS MVA

Ancer's Beauty Queen 2 x SERTI, 2 x VSP

Ancer's Dream of Vision 2 x SERTI

ANCER'S Kennel BIS-kasvattaja

Ancer's Brown Pepper & Ancer's Beauty Queen 2 x BIS1- pari

Storängens Embla SERTI, ROP, RYP1

Kiitos Helille ja Matille! 

***

26.8. Wyborg dog show

Dogiwogin Dragonfly was BOB in Wyborg!

 Thank You, Heli! Heli's Ancer's dogs results You can find here!

***

30.7. Mikkeli KV

Vaihteen vuoksi läksimme Reetun kanssa näyttelyihin. Hieno päivä.... Reetu PU2, PU1 oli "naapurin" hurmuri Onni!

Onnin kanssa olimme myös hauskalla reissulla rellujen erikoisnäyttelyssä jossa Ruotsalainen tuomari Lars West. Reetulle hän antoi H:n lyhyen taka-askeleen vuoksi :). Uroksista yksikään ei saanut ERI:ä joten siihen nähden voimme olla todella tyytyväisiä, mutta näyttely olikin vain osa tätä hauskaa tapahtumaa ;)  Kiitos Hanna, Juha ja Hermanni hauskasta reissusta!

Seuraavaksi menemmekin sitten Ronjan kanssa! 

Mikkeli- international dogshow:

Härkilas Nick II; BD2 

***

28.7.2006 

Tänään on se päivä....!Tervetuloa joukkoomme Kirppu !
Kiitos Heli ja Jarmo

***

 

8.6. Be Meja's Alice In Wonderland

Here she is... Our little GP-pup Be Meja's Alice in Wonderland,  "Siiri-Inkeri". Alice is a lovely girl from Kennel Be Meja's. Thank You Matilde and Björn. More info about Alice you can find her own page. 

 

No nyt meidän pitkääkin pitempi odotusaika päättyi! Teimme automatkan Ruotsiin, Be Meja's Kenneliin, josta haimme suloisen pinsupennun Alicen. Alice on oikea superpakkaus, lähes tulkoon sisäsiisti ja yötkin menee ilman pissareissua :) ---erikoista! 

Lisää uudesta perheen jäsenestämme löydät Alicen omilta sivuilta...

***

20.5.WYBORG / VIIPURI

Dogshows in Wyborg:

Dogiwogin Dragonfly : BOS and RUS CAC 

Minun ja Helin matkat osa 2. 

Jälleen kerran pakkasimme Helin Hiacen täyteen koiria ja suuntasimme kohti Venäjän rajaa. Matka alkoi erittäin hyvin nukutun yön jälkeen (...talossa oli narttu jolla oli ns. "parhaimmat päivät") kello 05.30. Mukaan koirista lähti tällä kertaa Ronja ja Heliltä Santtu, Nanna, Henkka ja TufTuf. Ongelma alkumatkalla oli taas sama; kuinka saada rajalla eläinlääkäri, kuitenkin n. tunnin odottelun jälkeen paikalle saapuikin kaksi Venäläistä eläinlääkäriä. Matka jatkui kohti Viipuria, jossa oli kaksi näyttelyä samana päivänä. Päivä sujui todella loistavasti ja aloimme jo loppu vaiheessa miettiä kuinka saamme voitto Champanjat Suomeen... :) Kotimatka alkoi klo 19-20 ja Suomen puolella olimme klo 22.30, kyllä täytyy antaa meidän kulkupelille 10 pistettä taas tästä mukavasta reissusta. Meillä oli taas uskomaton reissu... Minun (vai Helin) onneksi ei nähty kuin 2 kulkukoiraa.....  :) 

Näyttely 1: Dogiwogin Dragonfly 'Ronja' : Serti ja VSP

Näyttely 2: 'Ronja' EH

Terapiakoiramme Sandra (Ancer's Beaty Queen) oli molemmissa näyttelyissä VSP saaden sertit!

Helin Ancer's koirat loistivat BIS kehissä ja kaiken kruunasi BIS 1 kasvattaja!! Onnea Heli! Lisää tuloksista löydät Kennel Ancer's kotisivuilta! 

Kiitos Helille loistavasta reissusta!!!

***

 

24.4. MAH ry järjesti agility-möllikisat

Joihin me Ronjan kanssa osallistuttiin!! Rata meni kerrassaan loistavasti, ainoastaan minun hitauteni aiheutti virheen... mutta tästä on loistava jatkaa ja seuraavat möllikisat ovatkin 16.5, joten sinne siis!

Ihanneaika: 45
Meidän aika: +8,95
Virheet: K/5
Tulos: +13,95 

***

19.4. Puhelu Kennelliittoon

Epäselvyyden vuoksi soitin Suomen Kennelliittoon ja kysyin RKF-titteliä ja tosiaan... Reetusta "leivottiin" Pietarissa RKFW-06 (Venäjän kennelliiton voittaja 2006)

***

17.4. Pietari; International Dog Show

Härkilas Nick II, Reetu, matkalla Pietarissa. 

Aamulla klo 02.20 herätys ja kohti Nuijamaan rajan ylityspaikkaa. Autossa 4 ESS:a ja 2 dreeveriä, Reetun lisäksi  Drevmarkens Goldie. Venäjän puolella olimme hyvissä ajoin klo 4.00 ja siitä matka Pietariin sitten alkoikin. Olimme näyttelypaikalla klo 10.00 ja arvostelu alkoi 11.00, joten meillä oli aikaa etsiä kehä, maksaa ilmoittautuminen ja vielä jopa hengähtää. Ja tulostakin tuli...

Reetu oli ROP, saaden CACIB ja SERT. Drevmarkens Goldie oli VSP. Myös Helin enkut loistivat kehissä.... Junioriuros Ancer's Dynamite Charm BIS-3 juniori! 

Näillä tuloksilla oli loistava aloittaa kotimatkaa. Perillä Suomessa olimme 00.00. Huh... olipa rankka mutta kerrassaan loistava reissu. Kiitos Helille ja Erityisesti loistavalle kartturille Matille!


Voittajien on helppo hymyillä ;)

***

25.3. Agility alkeiskurssin päätöspäivä

Agility-alkeiskurssi, jossa Ronjan kanssa kävimme... Se päättyikin oikein loistavasti. Me alkeislaiset menimme viimeisiin treeneihin aivan kuin mikä tahansa kerta. Mitä parhaimmat ohjaajamme (Eija ja Maija) olivatkin järjestäneet PÄÄTÖSKISAN!!!! 

No me Ronjan kanssa starttasimme kolmansina.... ja hyvinhän se meni... VAIN 2 minun aiheuttamaa  virhettä ja hyvällä mielin odottamaan ja seuraamaan kuinka toisille käy. Kaikilla meni erittäin hyvin (olemmeko todella kylmähermoinen ryhmä?) ja tuli todistusten jako sekä selvyys kuka oli voittanut päätöskisan. Enpä olisi uskonut, että ME Ronjan kanssa sen voiton veimme! Olipas loistava lopetus alkeiskurssilta! Nyt sitten vaan jatkamaan harjoituksia ja kohti mölli-kisoja!  

***

 

19.2 Ketun ajoa....

Tänään aamulla innokkaat metsämiehet kiersi ketun lenkkiin ja Reetu jäljelle... Ajo sujui erinomaisesti, rauhallisesti ja kohti passimiestä. Harmi vaan, ketun tulessa ampumahollille oli matkaa liian paljon, 70 metriä. Kettuun osui ja se jatkoi matkaa haavoittuneena. Reetu otettiin kiinni ajosta ja kettu jatkoi arvatenkin matkaansa koloon. Paikalle "hälytettiin" terrieri jotta haavoittunut kettu saataisiin pois. Tässä vaiheessa me Reetun kanssa tultiin kotiin uunin lämpöön :) 

Varsin onnistunut metsästyspäivä meilläpäin! 

***

 

11.2. Käväisin Haminassa katsomassa Reetun ja Toskan pentuja... 

...ja kyllä ne vei aivan täysin minun sydämen. Jopa vannoutunut beagle-ystävä Jonnakin hetken aikaa "harkitsi" dreeveriä.... ;)

onneksi yksi pennuista tulee Juvalle ja toinen tuttaville! jospa vaikka näen poikia sitten usein.

I visited in Kennel Fairhill and see Reetu's and Toska's puppies. They are so nice... i want all of them! But I'm lucky... one boy is coming in Juva! 

JA

9.2 Kävin Mikkelissä katsomassa Seppäsen perheen Track-Action Gundoria (Härkilas Nick II - Track-Action Cira). Gundor onkin hieno poika! Innolla odottelen ensimmäistä jäniksen (ja miksei ketunkin) kaatoa. Gundorin tulen tapamaan varmasti (toivottavasti) monta kertaa!

***

 

31.1. Ketun ajoa...

Oikein lupaavasti alkoi tämä vuosi... Reetulta ammuttiin ensimmäinen kettu sunnuntaina 29.1. Reetu ajoi kettua kaksi tuntia ennen kaatoa. Ja hienosti ajoikin!!! Me olemme sitten niin iloisia Reetun suorituksesta... kuvasta päätellen Reetukin....

***

26.1. Hyvää syntymäpäivää RONJA!

Tänään meillä juhlitaan Ronjan 2-vuotis syntymäpäivää! Jokohan neidille nyt sitten (vihdoin ja viimein) on kasvanut kokonaiset aivot..... ;- o ???? 

***

18.1 Uusi vuosi ja uudet kujeet...............

Tänään pakkasta -23,8°C ja pinseriprinsessa Ronja on aivan kauhuissaan! Neidin pikkutassuset jäätyy ja pissalla pitää käydä alle 15 sekunnin. Siinä Ronja kyllä onnistuu ihan vaivatta. 

Viime viikolla täällä satoi vettä ja pinserihän ei voi sietää vesisadetta.... no mutta Ronja keksikin, että rakkoa voi venyttää ja kakan voi tehdä, äiskän käännettyä selän, makuuhuoneen lattialle ----> huom! kaikki pikkupinserit... siis mahdollisimman lähelle sänkyä jotta voi heti toimituksen jälkeen pujahtaa takaisin tyynylle ja peiton alle lämpimään :) 

Olemme huomanneet, että ESS:lla Sandralla on kyllä täysin pohjaton maha, Jannea huolettaakin välillä, että kuppikin häviää mustaan aukkoon! Jos ei ruokaa tipu, voi turvautua syömään rikkalapiosta polttopuun roskat....

 

 

Hannele Turakainen & Janne Vainionpää, Inkilänhovintie 13, 51760 Nuutilanmäki, FINLAND +35840 529 3032